Eficient Conta - Actiuni caritabile
Actiuni caritabile

 

Echipa noastra de contabilitate isi dedica o parte din timpul sau si unor cauze umane, misiunea noastra fiind sprijinirea copiilor aflati in impas, si anume, copii ai strazii, copii proveniti din medii defavorizate, copii din sectiile de pediatrie, copii din centre de plasament si copii autisti, atat prin acordarea unui sprijin moral, cat si material.

 

Ne propunem sa incercam sa rezolvam si sa alinam problemele de viata ale acestor copii, mult mai putin norocosi decat noi.

 

In fiecare an ne-am mobilizat si am colectat haine, jucarii si diverse alimente pentru acesti copii, iar gestul nostru a fost rasplatit din plin prin bucuria ce radia pe chipurile celor mici care au beneficiat de cadouri.

 

In acest moment, ne-ar fi de mare ajutor ca cei interesati sa ne trimita ori sa ne aduca personal un pachet, fie cu hainute pentru copii cu varstele cuprinse intre 1-10 ani, fie cu jucarii ori alte produse alimentare. Toate acestea vor ajunge la niste copii cu varste intre 1-10 ani, din comuna Gaesti.

 

Toti cei interesati sa ni se alature acestei cauze nobile, sunt rugati sa ne contacteze la urmatorul nr. de telefon: 0726910071, pentru a le putea oferi mai multe detalii.

 

Va invitam, dragi prieteni, sa oferim impreuna, un exemplu demn de urmat, tuturor celor care vor sa impartaseasca, cu semenii lor, bucuria de a darui!